Sunday, 14 December 2014

TEPUNG KEK MARBLE MOIST YANG SEDAP DAN MURAH!

JOM..SEGERA DAPATKAN TEPUNG KEK MARBLE MOIST YANG SANGAT MURAH!


Tepung Kek Marble Moist yang sangat SEDAP, MURAH & MUDAH untuk dibuat kini telah berjaya dihasilkan.  Dengan struktur kek marble yang gebu dan moist..anda pasti teruja untuk membuatnya lagi...Kek marble ini juga dikenali sebagai butter cake (kek mentega).

Di bawah adalah gambaran hasil kek marble moist anda.. Tepung kek marble moist ini boleh dibakar..juga boleh dikukus.  Jika anda inginkan bahagian atas kek marble ini tampak berwarna-warni seperti di dalam gambar di bawah, kek marble moist anda sebaik-baiknya dikukus.  Jika tepung kek marble moist ini dibakar, bahagian atasnya akan kelihatan sedikit keperangan.  Walau bagaimanapun, hasil adunan tepung kek marble moist ini pastinya sangat menyelerakan.

Keunikan rasa kek marble moist ini terletak kepada keunikan kombinasi resepinya, di mana sedikit seri kaya dan susu pekat turut dicampur dalam adunannya.


Hasil Kek Marble Moist Feerony Kitchen


Inilah rupa Tepung Kek Marble Moist from Feerony Kitchen...

Tepung Kek Marble Moist Feerony Kitchen (RM8 sepek)

Berat : 330g (dapat menghasilkan Kek Marble Moist
lebih kurang 650g)
Bahan-bahan Lain Yang Diperlukan : Mentega (Butter),
3 biji telur (gred A), sedikit susu pekat dan
seri kaya (yang kita makan dengan roti tu..)
Penyataan Pada Pek : Cara-cara membuat kek,
bahan-bahan tepung kek marble ini dan tarikh luputnya


Berikut adalah gambar-gambar menunjukkan cara-cara
membuat kek marble moist yang mudah!
SEMUDAH A-B-C-D...

Cara Membuat Kek Marble Moist Feerony

A - Pukul secawan mentega (175g) dengan 3 bji telur hingga kembang.
B – Masukkan 1/4 cawan (50ml) susu pekat dan 1/4 cawan (50ml) seri kaya. Gaul sebati.
C – Campurkan adunan tepung kek marble dan pukul hingga adunan  sebati. Asingkan adunan kepada beberapa bahagian warna yang  disukai.  Tuang adunan kek secara berselang-seli dalam loyang 7 inci yang telah disapu dengan mentega/marjerin.

D –Dikukus selama 45 minit atau hingga masak —Pastikan Loyang kek ditutup dengan aluminium foil /balut tutup periuk kukus dengan kain bagi menghasilkan permukaan kek yang rata dan cantik!  @ boleh juga dibakar selama 30 minit atau sehingga masak

CARA MEMBELINYA:

(Tepung kek ini dijual secara pek berkembar untuk memudahkan proses penghantaran)
Harga Jualan (2 Pek x 330g) : RM16.00
Harga Pos : RM10.00 (Semenanjung Malaysia) @ RM16.00 (Sabah/Sarawak)
JUMLAH BAYARAN (termasuk pos) = RM26.00 (Semenanjung Malaysia)
 @ RM32.00 (Sabah/Sarawak)

Bayaran secara online/bank in diterima
Maklumat akaun : NDR LEGACY ENTERPRISE (JM0704684-P) 
(No. Akaun Maybank : 551548606518)

(Sila whatsapp / sms pesanan pembelian "MB POWDER", 
nama, alamat, no. telefon dan slip bukti 
pembayaran kepada 019-7763600)

MAKLUMAT PENGHANTARAN:
PENTING : Tempahan pesanan yang telah dibayar melalui "online banking" akan mengambil masa 2-3 hari untuk bayaran tersebut dipindahkan ke akaun kami.  Proses penghantaran melalui POSLAJU NATIONAL COURIER hanya akan dibuat setelah pengesahan bayaran tersebut diterima oleh pihak kami.

Proses penghantaran akan dibuat dengan segera setelah pengesahan bayaran diterima. Maklumat penghantaran dengan "tracking number" akan dimaklumkan setelah penghantaran dilakukan bagi memudahkan penyemakan status penghantaran dengan pihak  POSLAJU NATIONAL COURIER.




Dapatkan resepi-resepi yang menarik dan testimoni pelanggan kami di fb:feerony kitchen


***MAKLUMAT LANJUT : Sila hubungi 019-7763600


"Usah berlengah lagi, jom beli TEPUNG KEK MARBLE MOIST Feerony ini"
sementara stok masih ada! (",)



#Semua kandungan blog ini adalah Hak Cipta Terpelihara NDR Legacy Enterprise#

No comments:

Post a Comment